Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din Cergău riscă închisoarea pentru că a condus un motoscuter neînmatriculat, fără permis de conducere

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Cergău l-au surprins în trafic pe M.C., de 30 de ani, din comuna Cergău, care conducea un moped pe strada Principală din comună, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule şi fără ca mopedul pe care-l conducea să fie înmatriculat în circulaţie.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Inspectoratul de poliţie Judeţean Alba, reaminteşte:

Începând cu data de 19 ianuarie 2013, au intrat în vigoare prevederile Legii 203 din 09 noiembrie 2012, pentru modificarea si completarea Ordonanței de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În conformitate cu noile prevederi legale, mopedele sunt considerate autovehicule iar pentru conducerea lor pe drumurile publice este necesar un permis de conducere din categoria AM. În consecinţă mopediştii sunt obligaţi să respecte normele rutiere privind circulaţia pe drumurile publice destinate autovehiculelor;

Atenţie mopedişti! Conducerea mopedelor pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere, constituie infracţiune!

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea