Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba s-a urcat la volan cu peste 2 mg/l alcool pur în sânge și a provocat un accident: Ce pedeapsă a primit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba s-a urcat la volan cu peste 2 mg/l alcool pur în sânge și a provocat un accident: Ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa de un an şi 6 luni închisoare, cu amânarea aplicării, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sentința Judecătoriei Câmpeni a fost pronunțată în data de 5 septembrie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În data de 31.07.2021, poliția Câmpeni a fost informată prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe DC Valea Caselor, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că la data de 31.07.2021, în jurul orelor orele 16:45, inculpatul, în timp ce conducea autoutilitara marca Mitsubishi pe DC Valea Caselor, fiind sub influența băuturilor alcoolice nu circulă cu o viteză corespunzătoare iar într-o curbă cu viraj la stânga pe un carosabil acoperit cu piatra, pierde controlul asupra autoutilitarei si se izbeşte de zidul de beton, apoi se răstoarnă pe partea carosabila a drumului comunal.

În urma accidentului a rezultat avarierea autoutilitarei şi rănirea pasagerei din autovehicul. Aceasta a fost preluata de către echipajul ambulanţei sosit la faţa locului, fiind transportata la spitalul orăşenesc Cîmpeni, fiindu-i stabilit diagnosticul de „TCC acut închis si suspect fractura clavicula”, rămânând sub supraveghere medicala.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, acesta indicând valoarea de 1,04 mg/l alcool in aerul expirat. În urma analizelor de laborator acesta a avut o alcoolemie de 2.26 mg/l alcool pur în sânge la prima probă şi 2,07 mg/l alcool pur în sânge la cea de a doua probă.

Cu ocazia audierii persoanei vătămate în data de 08.06,2022, aceasta a declarat ca înțelege să nu depună plângere penala împotriva conducătorului auto.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi băuți și fără permis de conducere, depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba: S-au ales cu dosare penale Trei șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați înainte de Paști, de polițiști, pe drumurile din Alba. S-au ales cu dosare penale. Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea