Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba Iulia a sustras mașina pe care tocmai o vânduse, dar nu a reușit să se „bucure” prea mult de ea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IJJ Alba, făptașul unui furt a fost surprins de jandarmi chiar în mașina pe care o sustrase în urmă cu câteva ore

Un bărbat din Alba Iulia a încercat să-și „recupereze” bunul pe care tocmai îl vânduse, dar nu a reușit să se „bucure” prea mult de el.

Astăzi în jurul orei 12:00, un bărbat din Alba Iulia a apelat serviciul 112 pentru a sesiza faptul că mașina pe care o cumpărase în urmă cu puțin timp, lipsește din fața blocului.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat imediat la adresa apelantului, iar în urma discuțiilor purtate, acesta a declarat că fostul proprietar al mașinii, un bărbat care locuiește în Alba Iulia, deține un rând de chei și este posibil ca mașina să se afle la el.

În cel mai scurt timp echipajul de jandarmerie a început verificările, iar pe strada V.Goldiș, au identificat autovehiculul, la volanul căruia se afla chiar persoana suspectă.

Bărbatul a fost identificat ca fiind T.D., în vârstă de 26 de ani, iar acesta a declarat că a sustras mașina în dimineața acestei zile. Bărbatul ar putea fi găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea