Un bărbat din Alba Iulia a sustras mașina pe care tocmai o vânduse, dar nu a reușit să se „bucure” prea mult de ea

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Potrivit IJJ Alba, făptașul unui furt a fost surprins de jandarmi chiar în mașina pe care o sustrase în urmă cu câteva ore

Un bărbat din Alba Iulia a încercat să-și „recupereze” bunul pe care tocmai îl vânduse, dar nu a reușit să se „bucure” prea mult de el.

Astăzi în jurul orei 12:00, un bărbat din Alba Iulia a apelat serviciul 112 pentru a sesiza faptul că mașina pe care o cumpărase în urmă cu puțin timp, lipsește din fața blocului.

O patrulă de jandarmerie s-a deplasat imediat la adresa apelantului, iar în urma discuțiilor purtate, acesta a declarat că fostul proprietar al mașinii, un bărbat care locuiește în Alba Iulia, deține un rând de chei și este posibil ca mașina să se afle la el.

În cel mai scurt timp echipajul de jandarmerie a început verificările, iar pe strada V.Goldiș, au identificat autovehiculul, la volanul căruia se afla chiar persoana suspectă.

Bărbatul a fost identificat ca fiind T.D., în vârstă de 26 de ani, iar acesta a declarat că a sustras mașina în dimineața acestei zile. Bărbatul ar putea fi găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de furt, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419