Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat de 69 de ani a distrus cu toporul mașina nepotului și și-a amenințat sora. S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat de 69 de ani, din Șugag, a fost reținut de către polițiștii din Sebeș pentru că și-ar fi amenințat sora, cu moartea și ar fi distrus autoturismul nepotului său. S-a ales cu dosar penal și ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au reținut pe un bărbat care și-ar fi amenințat, cu moartea, sora și ar fi distrus autoturismul nepotului său. Pe numele său polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu.

La data de 14 martie 2021, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore, față de un bărbat de 69 de ani, din comuna Șugag, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 14 martie, în jurul orei 10.30, ar fi spart, cu un topor, parbrizul și caroseria unui autoturism, care aparține nepotului său, un bărbat de 44 de ani, din comuna Șugag și și-ar fi amenințat cu moartea sora, o femeie de 71 de ani, din Șugag.

Față de bărbat, polițiștii au emis și un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

În cursul zilei de azi, 15 martie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea