Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat a scos cuțitul într-un bar din Alba deși se afla în termenul de supraveghere: Cât va sta în pușcărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a scos cuțitul într-un bar din Alba deși se afla în termenul de supraveghere: Cât va sta în pușcărie

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații judecătoriei Aiud la pedeapsa de 2 ani și 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de portul sau folosirea de obiecte periculoase.

În data de 06.01.2020, inculpatul se afla în incinta unui localul din Aiud, împreună cu mai multe persoane, astfel cum reiese din declarațiile sale și ale martorilor audiați, coroborate cu înregistrările video existente la dosarul cauzei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Inculpatul a jucat mai multe sume de bani la aparatele de tip slot-machine din incinta localului, iar la un moment dat între acesta și martoră, angajată în funcția de casieră, a intervenit un schimb de replici, cauzat de împrejurarea că inculpatul dorea returnarea unei sume de bani, lucru pe care martora nu dorea să îl facă. În acele împrejurări, inculpatul a lovit aparatul de jocuri de noroc din fața sa cu pumnul, în două rânduri.

Mai departe, la ora 22:15:52 potrivit înregistrării video, inculpatul a scos un cuțit pe care îl avea în buzunar și l-a utilizat pentru amenințarea martorei, prin aceea că i l-a arătat și a îndreptat lama acestuia către ea. Acțiunea descrisă rezultă fără putință de tăgadă din înregistrarea video la care s-a făcut referire, iar susținerile avocatului inculpatului, care a încercat să inducă ideea că acesta avea în mână o brichetă, sunt vădit nefondate. Înregistrarea video surprinde în mod clar cuțitul utilizat de inculpat, chiar din momentul în care a fost scos din buzunar și deschis prin rabatarea lamei.

În 2019, la Judecătoria Aiud inculpatul a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 2 ani de închisoare, tot pentru comiterea aceluiași tip de infracțiuni, astfel că în cauză sunt întrunite condițiile reținerii recidivei postcondamnatorii.

Sentința poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit

Bogdan Ilea

Publicat

în

De la catedră la afacere cu roșii și flori în Rădești: Schimbarea radicală pe care a făcut-o un fost profesor din pasiune pentru grădinărit Grădinăritul este mai mult decât un hobby pentru mulți. Este o pasiune care le permite să se conecteze cu natura și să creeze spații pline de viață și frumusețe. Această activitate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea