Rămâi conectat

Actualitate

Un albaiulian “întreprinzător” a înșelat “din vorbe” 11 persoane, cu peste 20.000 de lei. Lua bani în avans pentru diverse lucrări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

G.A.P din Alba Iulia (25 de ani) este cercetat penal de polițiști Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru că în perioada iunie 2011- septembrie 2012 a înșelat 11 persoane din Alba Iulia, Şugag şi Săsciori, cărora le-a promis diverse lucrări de amenajări interioare şi termoizolare a locuinţelor, precum şi intermedieri de contracte de muncă în străinătate sau servicii de IT. Prejudiciul total este de peste 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în cursul zilei de ieri, 30 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au documentat activitatea infracţională a lui G. de  25 de ani, din Alba Iulia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de înşelăciune şi abuz de încredere.

În sarcina acestui s-a reţinut că, în perioada iunie 2011 – septembrie 2012, a indus în eroare 11 persoane din Alba Iulia, Şugag şi Săsciori, cărora le-a promis că le va efectua diverse lucrări de amenajări interioare şi termoizolare a locuinţelor precum şi intermedieri de contracte de muncă în străinătate.

Pentru a efectua lucrările şi a intermedia contractele de muncă, învinuitul a pretins sume de bani în avans, încasând astfel suma totală de 16.760 lei.

De asemenea, la doi dintre păgubiţi le-a promis că le va instala pe laptopuri, diverse programe, fără ca mai apoi să restitui proprietarilor computerele. Prejudiciul total cauzat prin faptele lui G.A.P. este în valoare de 20.760 lei.

La data de 30 ianuarie, învinuitul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi  prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Instanţa  de judecată a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea recuperării prejudiciului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea