Un albaiulian beat a intrat cu mașina într-o ţeava de gaz din Bărăbanț, rupând branşamentele care alimentează 2 imobile

Marți seară, M.I., de 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Turnătoriei din municipiu, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu o ţeava de gaz, rupând branşamentele care alimentează două imobile, motiv pentru care a fost necesară intervenţia reprezentanţilor E-on Gaz pentru remedierea defecţiunii.

Potrivit IPJ Alba, “conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest  Drager, care a indicat o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate   probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ELIT

În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de “distrugere  din culpă”,  faptă pedepsită de articolul 219 alin. 2   din Codul Penal şi pentru “conducerea pe drumurile  publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80g/l alcool pur în sânge”, faptă pedepsită de articolul 87 aliniatul 1 din O.U.G. 195/2002.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136