Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un aiudean beat a parcat mașina pe care o conducea în gardul unei case de pe pe strada Tribun Todoran

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii rutieri din Aiud au intervenit miercuri pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Tribun Todoran din municipiul Aiud.

Potrivit IPJ Alba, “un bărbat de 56 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i s-au recoltate probe de  sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea