Rămâi conectat

Sport

Umiliţi de trupa lui Falub în Copou

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Cu numai 5 jucători peste 23 de ani în lotul deplasat (G. Rotaru, M. Pistol, Soporan, Fl. Sabou şi M. Oprea), şi 9 juniori pe foaia de joc, „alb-negrii” au pierdut categoric duelul ambiţiilor cu echipa lui Adrian Falub. În ciuda scorului cu proporţii umilitoare, meciul a fost destul de echilibrat (raportul şuturilor pe poartă 6-6), iar până când moldovenii s-au desprins la 2-0, iniţiativa a fost a oaspeţilor. Alba a început bine şi actul doi, Negură şi Sg. Buş fiind la un pas de a relansa partida şi nici după 3-0 albaiulienii nu au depus armele, având mai multe ocazii. Lipsa de experienţă s-a simţit din plin la vizitatori, în timp ce gazdele, fără să strălucească, au făcut cel mai bun joc de la venirea pe banca tehnică a ex-tehnicianului unirist, ce i-a administrat o aspră corecţie fostului său colaborator, răpus în Copou de o criză acută de efectiv.
lCea mai categorică înfrângere a stagiunii!
FC Unirea a suferit în etapa a 13-a a Ligii secunde cel mai ruşinos eşec stagional, plătind tribut problemelor interne (Dâlbea, Poverlovici, Sg. Costea şi I. Szabo – excluşi), ce au dus la această situaţie greu de admis pentru echipa din Cetatea Marii Uniri, răvăşită şi aflată în profundă criză. Umilită la Iaşi în ciuda faptului că a lăsat în ansamblu o impresie favorabilă, formaţia ardeleană agonizează, după ce a acumulat un singur punct în ultimele 4 runde (precedenta victorie consemnată în 16 octombrie, 1-0 cu CS Mioveni). Aflată la numai două puncte de o umilitoare retrogradare, dar şi sub spectrul neprogramării, fosta prim-divizionară are alături de Mureşul Deva şi FC Silvania Şimleu Silvaniei (sugestiv, ultimele două clasate din seria vestică) cel mai slab atac de pe a doua scenă!
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cetatea Marii Uniri, “Adoptă o țară: Tanzania”: turnee de fotbal și cină caritabilă pentru copiii din țara africană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea. Antrenorul Silviu Miron, cel care are a activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare