Ultima reprezentație internă sub Drăgana, miercuri, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Unirea Tășnad

Miercuri, de la ora 18.00, pe “Arena CSO”, în rundă intermediară, Metalurgistul susține ultima reprezentație internă a stagiunii, urmând să întâlnească pe Unirea Tășnad (locul 9, 34 de puncte).

Din distribuția amfitrionilor, situați pe poziția a 5-a, cu 45 de puncte, va absenta mijlocașul M. Neagu – suspendat, dar va reintra “veteranul” Lucian Itu, revenit după o accidentare. Ţinând cont de faptul că nu se vor mai întâlni până la toamnă cu suporterii, “roș-albaștrii” își propun să câștige toate punctele împotriva nou-promovatei ce a învins în ultimele două deplasări, la Iernut și Dumbrăveni.

ELIT

Este firesc să ne dorim victoria mai ales la această reprezentație în fața fanilor, mai ales că ultima impresis contează. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte în aceste trei jocuri oficiale rămase, pentru a obține o clasare cât mai bună la finalul sezonului”, a declarat antrenorul Călin Moldovan înaintea partidei contând pentru etapa a 27-a.

Metalurgistul nu a mai jucat din 27 aprilie (2-0 cu Unirea Dej, pe propriul teren) și în weekend are deplasare la Cluj, pentru confruntarea cu “șepcile roșii”, deja promovate în eșalonul secund.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...