Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Ucrainian condamnat în Alba pentru contrabandă cu țigări: A fost prins în trafic în timp ce transporta mii de pachete cu mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ucrainian condamnat în Alba pentru contrabandă cu țigări: A fost prins în trafic în timp ce transporta mii de pachete cu mașina

Un cetățean ucrainian a fost condamnat la doi ani şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Sentința Judecătoriei Alba Iulia a fost pronunțată în data de 1 septembrie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în perioada iunie – iulie 2016 inculpatul a cumpărat de la o persoană rămasă neidentificată, mai multe cartuşe de ţigări de contrabandă, cu scopul de a le valorifica şi a obţine un profit din valorificarea ţigărilor de contrabandă.

La data de 08.07.2016, inculpatul a fost depistat în trafic, transportând în autoturismul marca Ford, mai multe colete conținând țigarete de contrabandă.

Cu ocazia percheziției efectuate asupra autoturismului susmenționat au fost găsite și inventariate 2.970 de pachete de țigarete de contrabandă.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvamont Alba, misiune de căutare a unei persoane blocate în zona Pietrei Secuiului. Incidentul, semnalat la 112 Salvamont Alba au fost alertați în urma unui apel la 112 primit miercuri seară despre faptul că o persoană s-ar afla blocată în afara traseului pe Piatra Secuiului. Citește și: VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea