Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

„U” Cluj – CSU Alba Iulia 62-79 | Formația condusă de Miroslav Popov calificată în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, după dubla victorie cu Universitatea Cluj, ultimul succes fiind realizat astăzi, în deplasare, scor 79-62 (22-21, 20-13, 20-16, 17-12)CSU Alba Iulia - Universitatea Cluj 28.

În penultimul act, formația condusă de Miroslav Popov va întâlni pe învingătoarea dintre Olimpia Brașov și Phoenix Galați. „Am controlat jocul de la un capăt la altul, am câștigat fără emoții. S-a văzut că în perioada de întrerupere a campionatului pentru jocurile reprezentativei României echipa a muncit, că antrenorul George Lăncrănjan s-a aflat alături de jucătoare la antrenamente. A contat acest aspect”, a spus președintele Bogdan Duma.

Este pentru al 4-lea an la rând în care universitarele din Cetatea Marii Uniri pătrund în semifinalele întrecerii naționale, acum CSU calificându-se după ce s-a impus de două ori în colocviul studențesc împotriva trupei lui Petricevic.

*Dyer, iar „double-double”!

Echilibrat a fost primul parțial, adjudecat la diferență minimă de vizitatoare, care apoi s-au distanțat pe tabelă și la mijlocul întâlnirii aveau un avantaj liniștitor: 42-34. Pe aceleași coordonate a continuat să curgă disputa și în următoarele două sferturi, adjudecate lejer de CSU, care s-a calificat în cele din urmă fără emoții în etapa superioară a întrecerii.

La fel ca și la primul joc, „vioara întâi” pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri a fost Swanta Dyer, ce și-a trecut în cont iarăși un „double-double”

Au marcat Swanta Dyer – 22 de puncte (și 11 recuperări, „double-double”),  Adriene Webb – 20, Branika Hazovic – 18,   Sonia Ursu – 9 (și 10 recuperări),  Ny Hammonds – 6, Jelena Antic – 4,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea