Turist în vârstă de 13 ani, rătăcit pe pârtia de la Domeniul Schiabil Şureanu, recuperat de jandarmii montani și salvamontiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Azi, 09 ianuarie a. c. în jurul orei 14.30, Jandarmeria Alba a fost informată printr-un apel la 112 despre faptul că pe pârtia A1 a Domeniului Schiabil Şureanu, un minor, B. T., în vârstă de 13 ani, s-a rătăcit în pădurea din imediata apropiere a pârtiei din cauza vizibilităţii reduse, produsă de ceaţa densă.

Pentru a-i veni în ajutor s-au format două echipe mixte alcătuite din jandarmi montani şi salvamontişti. Aceștia au luat legătura cu apelantul care le-a pus la dispoziţie coordonatele GPS ale minorului, și au pornit în căutarea lui.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”La ora 14.50, băiatul a fost găsit în pădurea din apropierea pârtiei şi a fost transportat la bază, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, el având o zgârietură la urechea stângă şi fiind în afara oricărui alt pericol. Reamintim cetăţenilor că aceştia pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul echipajelor de jandarmi, atât prin contact direct cât şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112”, precizează reprezentantul IJJ Alba.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419