Turc amendat de polițiștii de la Imigrări pentru şedere ilegală în Șibot. Are 3 zile la dizpoziție să părăsească țara

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Alba în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba au desfăşurat în data de 12 aprilie a.c., o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, aflaţi pe raza de competenţă.

Potrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, pe raza comunei Şibot, jud.Alba, a fost depistat cu şedere ilegală, G.S., în vârstă de 45 ani,  din Turcia.

ELIT

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, persoana în cauză a intrat în ţară în baza unei vize Schengen, eliberată de autorităţile unui stat UE, iar la expirare dreptului de şedere de cinci zile, nu a părăsit teritoriul României, totalizând un  număr de 25 zile de şedere ilegală.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au emis  pe numele cetăţeanului turc o comunicare pentru părăsirea teritoriului,  prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 3 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 400 lei. Inspectoratul General pentru Imigrări, prin structurile sale teritoriale, va continua organizarea unor astfel de acţiuni pe linia combaterii şederii ilegale, atragând atenţia cetăţenilor străini asupra respectării legislaţiei în vigoare în ce priveşte dreptul de şedere pe teritoriul României.”

Mihail David - 2020

foto arhivă

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...