Rămâi conectat

Politică Administrație

Tuhuț Mircea Adrian cu gând bun pentru Ciuruleasa

Andreea Ștefan

Publicat

în

Tuhuț Mircea Adrian cu gând bun pentru Ciuruleasa

Mă numesc Tuhuț Mircea Adrian și am vârsta de 35 de ani, m-am născut în Alba Iulia, dar am copilărit și am crescut în comuna Ciuruleasa, sat Buninginea, meleaguri de care aparțin părinții și bunicii mei.

Am studiat la Liceul Economic din Alba Iulia, iar mai apoi mi-am completat studiile absolvind facultatea și masteratul în marketing și administrarea afacerilor. În prezent pot spune că am acumulat suficientă experiență în administrare fiind economist în cadrul unei firme din Alba, unde sunt și acționar.

Până în prezent nu am fost implicat în politică și toate realizările sunt obținute prin muncă din domeniul privat, iar acum cu sprijinul președintelui Consililiului Județean, domnul Ion Dumitrel și a echipei PNL, m-am hotărât să candidez la funcția de primar.

Locuind în Alba Iulia, dar venind foarte des și cu mult drag în comuna Ciruleasa, am găsit lucruri bune dar și multe care lipsesc, așa am decis să candidez la această funcție pentru a schimba ceva în mai bine preluând exemplul unor localități, precum Ciugud sau Șugag, pentru că, cu oameni pregătiți, de calitate și dornici de muncă sigur se poate mai mult.

Doresc să promovez o echipă de specialiști, fără însă a neglija calitatea și experiența colaboratorilor actuali, pentru a atrage fonduri europene și guvernamentale, astfel încât să le putem da o șansă celor plecați în străinătate să se întoarcă  și să își facă un rost acasă, în comuna noastră și ca aceasta să fie vizitată de cât mai multe persoane.

Sunt hotărât și doresc să continui finalizarea tuturor proiectelor actuale precum și multe altele după nevoile dumneavoastră cu sprijinul Consiliului Județean și a echipei de specialiști pentru atragerea de fonduri europene.

Aș dori să vă aduc la cunoștință câteva din prioritățile mele:

–        Continuarea, dezvoltarea și întreținerii infrastructurii rutiere;

–        Telefonie și internet;

–        Atragerea turiștilor prin dezvoltarea zonei și promovarea comunei;

–        Îmbunătățirea activităților din școli și grădinițe;

–        Acordarea de sprijin bisericilor din localitate;

–        Măsurări topografice legalizate a proprietăților agricole și a pădurilor;

–        Îmbunătățirea asistenței medicale;

–     Reabilitarea căminului cultural și darea în folosință cetățenilor pentru anumite evenimente;

–        Centru de colectare lapte;

–        Respectarea legislației în vigoare pentru toate domeniile;

–        Organizarea de evenimente și fii satului.

Îmi doresc și o să fac tot posibilul să îmi respect promisiunile electorale și eventual să le și depășesc, astfel încât să fie în folosul tuturor cetățenilor. Avem nevoie de o comună bine dezvoltată ca toți să avem un trai mai bun, cu localnici care să nu își mai dorească să plece, iar cei plecați să se întoarcă acasă.

Haideți împreună să punem comuna Ciuruleasa pe hartă, acolo unde îi este locul, pentru noi, pentru copiii, pentru părinții și bunicii noștri.

Doamne ajută!

Al vostru,

Tuhuț Mircea Adrian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea