// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Tudorel Toader: Se va discuta şi despre legile Justiţiei cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Printre subiectele ce vor fi discutate cu delegaţia Comisiei de la Veneţia se vor număra legile Justiţiei, modificările la coduri, transpunerea directivelor europene şi modificările în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, a anunţat Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

„Se va discuta pe legile justiţiei, evident se va discuta pe modificările la coduri penal, procedură penală, probabil transpunerea directivelor, probabil modificarea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale”, a declarat Tudorel Toader.

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia este aşteptată să ajungă, luni, la Bucureşti pentru a face o analiză a Legilor Justiţiei. Delegaţia va avea o serie de întâlniri atât cu preşedintele Iohannis, cât şi cu ministrul Justiţiei, dar şi cu reprezentanţii comisiei parlamentare pentru Legile Justiţiei.

Sursa: Mediafax