Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tudorel Toader: Se va discuta şi despre legile Justiţiei cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printre subiectele ce vor fi discutate cu delegaţia Comisiei de la Veneţia se vor număra legile Justiţiei, modificările la coduri, transpunerea directivelor europene şi modificările în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, a anunţat Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

„Se va discuta pe legile justiţiei, evident se va discuta pe modificările la coduri penal, procedură penală, probabil transpunerea directivelor, probabil modificarea în acord cu deciziile Curţii Constituţionale”, a declarat Tudorel Toader.

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia este aşteptată să ajungă, luni, la Bucureşti pentru a face o analiză a Legilor Justiţiei. Delegaţia va avea o serie de întâlniri atât cu preşedintele Iohannis, cât şi cu ministrul Justiţiei, dar şi cu reprezentanţii comisiei parlamentare pentru Legile Justiţiei.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea