Rămâi conectat

Sport

Tsvetelina Zarkova (ex-Dinamo), nou transfer la Volei Alba Blaj! *Internaţionala bulgară, al 6-lea transfer al echipei din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zarkova Volei Alba Blaj 1Internaţionala bulgară Tsvetelina Zarkova, ce evoluează pe postul de centru este noul transfer al echipei Volei Alba Blaj.

Demararea acţiunii achiziţionării jucătoarei ce va împlini 28 de ani în 18 decembrie a fost necesară în condiţiile în care Vali Rusu, cea mai veche echipieră a Blajului a aflat de curând că este însărcinată, motiv pentru care a şi absentat la recentul turneu de la Cluj-Napoca.

Zarkova a fost adversara echipei pregătite de Branko Gajic în ediţia trecută, pe când evoluat pentru Dinamo, în semifinalele întrecerii naţionale.

Sportiva din Bulgaria a mai jucat pentru Akademik Sofia, Levski Sofia, Raben Vilsbiburg (Germania, 2005-2009), Lokomotiv Baku (Azerbaidjan), VK Samorodok (Rusia), Tomis Constanţa (2011-2012), VK Prostejov (Cehia) şi din 2013 la Dinamo. „Este o achiziţie la care am fost nevoiţi să apelăm. Îi dorim lui Vali Rusu să devină o mămică fericită, să revină la Blaj pe teren, pentru că nu putem uita ce a făcut pentru noi. Zarkova a reprezentat un transfer dificil de realizat, la care am lucrat pe ultima sută de metri. Jucătoarea va veni doar în octombrie la Blaj, întrucît participă cu Bulgaria la Campionatul Mondial. Sunt sigur că ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele„, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*6 straniere

În acest moment efectivul echipei ce va debuta în întrecerile continentale, Cupa CEV are următoarea componenţă:  Adina Stanciu, Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Adriana Dudnic, Katja Medved, Ramona Rus, din vechile combatante, noile achiziţii Ioana Nemţanu, Jacqueline Souza, Martina Utla, Natasha Matseichyk, Naoko Hashimoto, tinerele Alexandra Biriş, Ioana Voda, Sorina Mocan promovate de la CSŞ Blaj. Blăjenii au ocazia să-şi  vadă la lucru favoritele la sfârşitul săptămânii, în perioada 19-21 septembrie, a doua editie a Cupei Blajului, urmand să mai participe Ştiinţa Bacău, CSM Bucureşti şi Medicina Târgu Mureş.

*Program turneul „Cupa Blajului”

Vineri, 19 septembrie, ora 16.00: Medicina – Știința Bacău; ora 19.00, Volei Alba Blaj – CSM București

Sâmbătă, 20 septembrie, ora 16.00: Medicina – CSM București; ora 19.00, Volei Alba Blaj – Știința Bacău

Duminică, 21 septembrie, ora 10.00: CSM București – Știința Bacău; ora 12.30, Volei Alba Blaj – Medicina Tg. Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea