Trupa de muzică pop – rock ,,Millenium C”, a Casei de Cultură din Cugir va participa la Festivalul Tineretului ,,Ayia Napa” din Cipru

În perioada 23 – 28 august a. c, o delegație a orașului Cugir se va deplasa în Cipru pentru a participa la Festivalului Tineretului organizat în municipalitatea ,,Ayia Napa”.

Potrivit Referatului de Specialitate înaintat Consiliului Local Cugir, la eveniment vor fi prezenți un număr de 6 participanți(5 membri ai trupei de muzică pop – rock ,,Millenium C” și 1 persoană(șef delegație) din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir). Orașul Cugir colaborează cu municipalitatea din Ayia Napa din anul 2014, în cadrul proiectului european ,,Aducem Europa mai aproape de comunitățile locale”, și a continuat colaborarea pe plan cultural începând cu anul trecut, când formația muzicală ,,Cavo Greco” și un grup de dansatori a participat la Festivalul Național de dansuri și tradiții populare Cugir – Vinerea, în Poiana cu goruni.

ELIT

Întrunit în ședință extraordinară Consiliul Local Cugir a aprobat cheltuielile ocazionate de deplasarea delegației în contextul celor menționate mai sus, constau în costuri privind cheltuielile de transport, respectiv suma de 6000 lei, costul biletelor de avion și 630 euro diurna acordată conform legii, respectiv: 105 euro/ persoană constând în 1 zi diurnă întreagă și 4 zile cu 1/2 diurnă. Organizatorii evenimentului asigură, conform invitației cazarea și masa pentru această perioadă. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

te-au prins 11 august 2017 at 21:46

Eu zic sa faceți plata pe fața, fără sa mai meargă pana in Cipru,Poate le dispar si de acolo bagajele.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...