Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Trupa de muzică pop – rock ,,Millenium C”, a Casei de Cultură din Cugir va participa la Festivalul Tineretului ,,Ayia Napa” din Cipru

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 23 – 28 august a. c, o delegație a orașului Cugir se va deplasa în Cipru pentru a participa la Festivalului Tineretului organizat în municipalitatea ,,Ayia Napa”.

Potrivit Referatului de Specialitate înaintat Consiliului Local Cugir, la eveniment vor fi prezenți un număr de 6 participanți(5 membri ai trupei de muzică pop – rock ,,Millenium C” și 1 persoană(șef delegație) din cadrul Casei de Cultură a orașului Cugir). Orașul Cugir colaborează cu municipalitatea din Ayia Napa din anul 2014, în cadrul proiectului european ,,Aducem Europa mai aproape de comunitățile locale”, și a continuat colaborarea pe plan cultural începând cu anul trecut, când formația muzicală ,,Cavo Greco” și un grup de dansatori a participat la Festivalul Național de dansuri și tradiții populare Cugir – Vinerea, în Poiana cu goruni.

Întrunit în ședință extraordinară Consiliul Local Cugir a aprobat cheltuielile ocazionate de deplasarea delegației în contextul celor menționate mai sus, constau în costuri privind cheltuielile de transport, respectiv suma de 6000 lei, costul biletelor de avion și 630 euro diurna acordată conform legii, respectiv: 105 euro/ persoană constând în 1 zi diurnă întreagă și 4 zile cu 1/2 diurnă. Organizatorii evenimentului asigură, conform invitației cazarea și masa pentru această perioadă. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea