Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trei tineri din Cluj Napoca, prinși la Alba Iulia, după ce au prădat 4 supermarketuri din Sebeș, Cluj şi Turda

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi 31 ianuarie la orele 2115, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui supermarket din Sebeş cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute au furat bunuri din magazin iar autorii au fugit cu un autoturism.

Imediat după sesizare, poliţiştii au luat măsuri pentru prinderea suspecţilor iar la scurt timp, un echipaj al Biroului Rutier Alba Iulia a reuşit să identifice şi să oprească, pe strada Regiment V Vânători din Alba Iulia, autoturismul cu care se deplasau suspecţii.

Potrivit IPJ Alba, aceştia sunt S.I., de 20 de ani, C.M.C., de 29 de ani, şi B.M., de 36 de ani, toţi din Cluj Napoca iar în autoturism au fost găsite bunuri cosmetice şi alimentare în valoare de 2.500 de lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că cei 3 suspecţi au sustras din magazinul din Sebeş bunuri în valoare de 1.000 de lei iar restul produselor au fost sustrase din alte 3 supermarketuri din Cluj Napoca şi Turda.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar poliţiştii continuă cercetările şi în vederea documentării întregii activităţi a suspecţi.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea