Trei străzi din ”Dealul Furcilor” vor fi modernizate cu finanțare prin PNDL – Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat indicatorii tehnico-economici actualizați

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Străzile Izvorului, Nicolae Labiș și Barbu Catargiu vor fi modernizate cu finanțare prin Programul Național de dezvoltare Locală (PNDL). În ședința CL Alba Iulia au fost aprobați indicatorii tehnico-economici privind investiția și finanțarea de la bugetul local a categoriilor de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat.

”Urmare solicitării depuse în acest an la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru finanţare în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, acest obiectiv a fost cuprins în lista obiectivelor cu finanţare de la bugetul de stat în perioada 2017-2020, alături de alte 4 obiective din municipiul Alba Iulia”, a precizat reprezentantul administrației locale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Valoarea actualizată a devizului general al investiţiei este de 2.269.440,22 lei, reprezentând 493.517,50 euro, ținând seama în actualizare de cheltuielile efectuate până în prezent, de modificarea TVA-ului de la 20% la 19% în timpul promovării obiectivului și de valoarea contractată pentru execuţie. Durata de execuţie este de 10 luni.

Foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419