Rămâi conectat

Curier Județean

Trei oferte pentru licitaţia de 7 milioane de lei privind mansardarea fostei policlinici a Spitalului Judeţean Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitația privind execuția lucrărilor de mansardare a clădirii în care a funcţionat policlinica Spitalului Județean Alba a atras trei ofertanți.

Valoarea estimată a contractului este de 7 milioane de lei. Contractul se referă la mansardarea corpurilor C şi D ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în vederea mutării secţiei de neurologie şi recuperare neuro-motorie de la parterul clădirii, în spaţiul nou creat. Au depuse oferte Asocierea SC Aria Construct SRL Alba Iulia – SC Luxtrans SRL Adjud, cu subcontractant SC Dacorum Grup SRL Iași; SC Ben Oni Loghin SRL Alba Iulia cu subcontractant SC Tehnoplus Medcial SRL București și SC Tobimar Construct SRL Alba Iulia, care are ca subcontractant tot Tehnoplus Medcial SRL București.

Suprafaţa construită totală a mansardei este de aproape 2.000 de metri pătraţi, iar suprafaţa utilă va fi de 1.711 metri pătraţi. În noua secţie de neurologie, cu capacitate de 72 de paturi, vor exista şase saloane de cinci paturi, şase saloane de patru paturi şi două saloane de câte două paturi. De asemenea, vor fi amenajate trei rezerve cu 2/3/4 paturi fiecare, cu grup sanitar propriu, un salon pentru pacienţi grav cu cinci paturi şi două săli de tratament.

Proiectul mai cuprinde două cabinete de consultaţii şi grupuri sanitare. Secţia de recuperare neuro-motorie va avea 14 paturi, în patru saloane, la care se adaugă săli pentru masaj, kinetoterapie, electroterapie şi tratament. În spaţiul eliberat de la parterul clădirii urmează să revină cabinetele medicale din ambulatoriul spitalului, aflate de peste 10 ani în clădirea total improprie de pe strada Muşeţelului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Tânăr de 16 ani, din Câmpeni, prins de poliție, în timp ce conducea o motocicletă fără permis de conducere și plăcuțe de înmatriculare. Este cercetat de către oamenii legii Un tânăr de doar 16 ani, este cercetat de către polițiștii din Câmpeni după ce a condus o motocicletă fără plăcuțe de înmatriculare montate și fără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea