Rămâi conectat

Ştirea zilei

Trei NOI DECESE în județul Alba ale unor pacienți cu COVID-19: O femeie și doi bărbați au pierdut lupta cu virusul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei noi decese al unor pacienți infectați cu COVID-19 au fost raportate marți, 8 decembrie 2020, la nivelul județului Alba. Este vorba de o femeie și doi bărbați, toți cu vârste peste 60 de ani.

DECES 276: Bărbat de 65 de ani, din Vințu de Jos.

DECES 277: Bărbat de 62 de ani, din Blaj.

DECES 278: Femeie de 67 de ani, din Veseuș.

La nivelul județului Alba, la data ultimei raportări, se înregistrau 10759 persoane confirmate, dintre care 65 în ultimele 24 de ore, 8891 persoane vindecate, 278 decese.

Luni, în Alba au fost prelucrate 713 probe (331 la SJU si 382 la DSP). Numărul total de teste efectuate pana în prezent în județ a ajuns la 129647.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, este nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Vasile Torj, marele patriot bihorean născut în comuna Dușești, nu a lipsit nici anul acesta de la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vineri dimineața, când oamenii abia începeau să sosească la Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia, un domnul în etate, purtând mândru portul românesc și o pancartă, ieșea în evidență printre cei veniți să sărbătorească Ziua Națională în Cealaltă Capitală a românilor.

Deși are 74 de ani, bărbatul păstrează tradiția și an de an, cu binecunoscuta pancartă făcută chiar de el și ținută strâns în mână, se află din nou în orașul Marii Uniri pentru a transmite tuturor românilor un mesaj.

Pe pancartă are scris numele delegaților care au participat la Marea Unire, reprezentând satul Dușești, Bihor.

”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani, ai celor 8 mândri și demni români din Cercul electoral Țeica, pe care visul și idealul le-a purtat pașii la Alba Iulia, de 1 decembrie 1918, să făurească România Mare”, a transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare