Rămâi conectat

Actualitate

Trei miniştri din Guvernul Ponta, în judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 1 iunie, după-amiaza,în judeţul Alba vor sosi trei miniştri din Guvernul Ponta: Daniel Chițoiu, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri; Lucian Isar, ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, din cadrul Ministerului Economiei, precum și Eduard Hellvig, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Reprezentanții Guvernului se vor întâlni cu candidații USL la președinția Consiliului județean Alba, Teodor Atanasiu și la Primăria municipiului  Alba Iulia, Călin Potor.

Cei  trei miniștri vor avea întâlniri și cu reprezentanți locali ai mediului de afaceri. Miniştrii  Chițoiu, Isar și Hellvig intenţionează să se informeze asupra programelor economice şi de dezvoltare a infrastructurii inițiate de liderii județeni și locali ai USL. Va fi evaluată situația socio-economică din  Munții Apuseni, precum și din  zonele Aiud, Ocna Mureș și Cugir. Pe parcursul vizitei le vor fi prezentate și investițiile derulate în Aiud, Blaj, Sebeș, dar și potențialul de dezvoltare a acestor zone. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea