Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei hoţi prinşi de poliţişti într-o singură zi. Ce mai fură hoţii din Alba Iulia?

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit luni, 21 mai, să îi prindă pe principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului nostru.

Primul caz este cel al lui M.E.A., de 29 de ani, din judeţul Sălaj, care locuieşte fără forme legale pe raza municipiului Alba Iulia, fiind principalul suspect de comiterea mai multor furturi din boxe comise pe raza municipiului Alba. Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări a rezultat că tânărul a pătruns, în noaptea de 20/21 mai, a.c., folosindu-se de chei potrivite în boxa unui bloc situat pe strada Bucovinei din Alba Iulia de unde a sustras bunuri, în valoare de 500 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa din Alba Iulia a lui M.E.A, au fost identificate şi bunuri aparţinând unor persoane din Alba Iulia, provenite din furturi reclamate la sfârşitul lunii decembrie 2011 şi în cursul lunii mai 2012. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

Cel de-al doilea caz, rezolvat de poliţiştii din Alba Iulia, luni, 21 mai, este mai interesant, prin prisma faptului că făptaşul este un hoţ de ocazie. Furtul la care facem referire în rândurile de mai jos s-a petrecut şi a fost sesizat in cursul lunii ianuarie 2012.

Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că în date de 18 ianuarie, 2012, E.C.N., de 34 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce efectua lucrări de zugrăvire a unui birou din clădirea unei instituţii publice din Alba Iulia, a forţat sertarul de la masa de lucru al unui angajat şi a sustras un card bancar şi un bileţel pe care era notat codul pin al cardului după care a extras de la mai multe bancomate de pe raza municipiilor Alba Iulia şi Blaj, suma totală de 4.000 de lei. Faţă de E.C.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi efectuare de operaţiuni financiare prin utilizarea unui instrument de plată electronic fără consimţământul titularului instrumentului respectiv.

Tot la data 21 mai, poliţiştii de investigaţii criminale l-au identificat pe S.O.M., de 21 de ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt dintr-un autovehicul parcat.

Se pare că în noaptea de 17/18 mai, tânărul s-a deplasat pe strada Gladiolelor din Alba Iulia şi prin efracţie, a sustras din interiorul unui autoturism parcat, un portmoneu în care se afla o sumă de bani, precum şi documente de identitate şi ale autoturismului. S.O.M. este acum cercetat penal în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale. Furtul calificat este pedepsit în România cu închisoare de la 3 la 15 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea