Rămâi conectat

Sport

Trei foşti unirişti convocaţi la lotul naţional de tineret

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Emil Săndoi, antrenorul echipei de tineret a României a definitivat lotul de jucători care se va deplasa în Antalya la sfârşitul acestei săptămâni. Reunirea jucătorilor este programată pentru sâmbătă la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, urmând ca deplasarea în Turcia să se facă împreună cu echipa naţională de seniori, cu un charter, care va decola în aceeaşi zi, la ora 18.30. Printre cei 22 de jucători convocaţi se numără şi trei jucători ce au evoluat în trecut în formaţia din Cetatea Marii Uniri, albaiulienii Florin Ilie (fundaş, Poli Timişoara, foto), Nicolae Stanciu (mijlocaş, FC Vaslui), respectiv clujeanul Sergiu Buş (atacant, FCM Tg Mureş). În acelaşi context, al tinerilor internaţionali, precizăm că Selagea nu s-a mai transferat în Grecia la Panionios Atena, pregătindu-se de o săptămână cu FC Bihor.
*I. Grozav şi Negură în „aşteptare”
Competitoarele judeţene Europa Alba Iulia şi CS Zlatna doresc să-i înregimenteze în retur, sub formă de împrumut, pe mijlocaşii unirişti Ion Grozav (22 ani) şi George Negură (24 ani), aşteptând ca divizionara secundă să-şi clarifice problema lotului, mai ales acum după amânarea reluării pregătirilor cu o săptămână. I. Grozav, fratele mai mare al fostului unirist Gicu Grozav (actualmente la „U” Cluj) a evoluat în toamnă un singur meci, în Cupa României, cu Naţional Sebiş (când s-a şi accidentat), Gherman nemizând deloc pe serviciile sale în campionat. În vară, Negură s-a aflat în diferend cu clubul albaiulian, litigiu financiar prelungit, a acuzat o indisponibilitate de durată, a bifat 4 prezenţe în tur şi îşi va încheia contractul la finele campionatului. „Rămâne să mai discutăm cu antrenorul Gherman şi cu şefii asupra situaţiei celor doi. Cu siguranţă că Ion Grozav are nevoie să joace meci de meci, iar în cazul lui Negură trebuie să ştim în primul rând ce doreşte fotbalistul”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea