Rămâi conectat

Actualitate

Trei bărbaţi din Cluj au fost prinşi în flagrant delict în timp ce sustrăgeau produse dintr-un supermarket

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei bărbaţi din judeţul Cluj riscă dosar penal după ce au fost surprinşi în flagrant delict de jandarmi în timp de sustrăgeau diverse produse dintr-un supermarket din municipiul Sebeş.

Fapta s-a petrecut duminică, 3 februarie, în jurul orei 16.30, iar prezenţa jandarmilor a fost solicitată printr-un apel la 112 de către un agent de pază al magazinului. Acesta a semnalat faptul că observase două persoane care aveau un comportament suspect şi pe care le bănuia că au sustras produse din incinta magazinului. Mai mult, apelantul a adăugat că produsele respective a fost depozitate într-un autoturism parcat în apropiere, iar suspecţii se pregăteau de plecare. În aceste condiţii, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în regim de urgenţă în locul indicat prin apelul telefonic şi i-a oprit pe cei doi înainte să se facă nevăzuţi. În urma verificărilor legale, în autoturism au fost găsite mai multe produse alimentare şi cosmetice ( ciocolată, caşcaval, conserve, salam, pastă de dinţi şi şampon, în valoare de 1218 lei ) pe care cei doi au recunoscut că le-au sustras din mai multe magazine situate pe raza localităţilor Braşov, Făgăraş, Sibiu şi Sebeş şi pe care doreau să le valorifice în interes personal. În plus, aceştia au adăugat că mai aveau un prieten care încă se afla la “cumpărături” în supermarket, iar  personalul de pază,  atenţionat fiind  de jandarmi, a reuşit în scurt timp să-l depisteze.

Suspecţii au fost identificaţi ca fiind Nicolaie Mucz (42 de ani), Laurenţiu Mozei (25 de ani) şi Ion Repede (40 de ani), toţi domiciliaţi pe raza judeţului Cluj. Pe numele acestora au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea