Rămâi conectat

Actualitate

Trei bărbați din Aiud riscă închisoarea, după ce au furat cablu de aluminiu de pe un fost șantier din municipiu

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, agenţi de siguranţă publică din cadrul   Poliţiei municipiului Aiud au identificat trei persoane din municipiul Aiud, suspectate de polițiști de comiterea unu furt de fier vechi.

Potrivit IPJ Alba, oamenii legii “au stabilit că Martin V., de 57 de ani, Ştefan V., de 32 de ani şi Dan V., de 26 de ani, toţi din municipiul Aiud, au sustras, din incinta sediului unui fost şantier situat în municipiul Aiud, cantitatea de 52,6  kg cablu aluminiu pe care ulterior l-au predat unui centru de colectare al fierului vechi.

Cablul  sustras  a  fost ridicat de la centrul de colectare în vederea predării părţii  vătămate, prejudiciul fiind astfel recuperat în totalitate.

Pe numele celor trei suspecţi s-au întocmit dosare penale, sub aspectul   săvârșirii infracțiunii de „furt ,  fapta prev. şi ped. de art. 228 al.1, din  Codul penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea