Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Trei albaiulieni au pornit cu scara în spinare la furat cabluri Romtelecom

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Trei tineri din Alba Iulia au fost prinşi de poliţişti, după o urmărire prin zăpadă, chiar în timp ce încercau să fure cablurile de telefonie, de pe un stâlp situat pe drumul dintre localitatea Craiva şi Cricău din judeţul Alba.

Aventura hoţilor de cabluri a început să se termine, când duminică, 19 februarie, la ora 2.20, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Galda de Jos au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de către reprezentanţii Romtelecom, cu privire la faptul că în dispeceratul companiei au fost semnalate nereguli în funcţionarea sistemului de comunicaţii dintre localităţile Craiva şi Cricău, luând în considerare o posibilă intervenţie neautorizată asupra cablurilor. O echipă de poliţişti care s-a deplasat imediat în zona respectivă, au observat la intrare în localitatea Cricău, lângă un stâlp de susţinere a reţelei de telefonie o scară, iar în zăpadă mai multe urme de paşi. Au avansat în direcţia urmelor de pe câmp identificând după câţiva paşi umbrele a trei persoane, care început să fugă. După o scurtă urmărire, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Galda de Jos i-au prins pe cei trei bărbaţi. S-a stabilit identitatea acestora ca fiind T.I.F., de 24 de ani, L.C., de 29 de ani şi G.L., de 20 de ani şi faptul că au secţionat cablul de telefonie, cu intenţia de a-l sustrage. În apropierea locului faptei a fost identificată maşina pe care albaiulienii au folosit-o pentru a se deplasa acolo şi cu care intenţionau să transporte prada. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în libertate sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de furt calificat  precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea