Rămâi conectat

Actualitate

Tratamentul anti-Covid cu rezultate spectaculoase. Nu au fost înregistrate decese la persoanele cu comorbidități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tratamentul anti-Covid cu rezultate spectaculoase. Nu au fost înregistrate decese la persoanele cu comorbidități

Vineri, grupul farmaceutic anglo-suedez AstraZeneca a anunțat rezultatele testelor clinice realizate în cinci state pentru un tratament anti-Covid. Rezultatele cercetărilor sunt spectaculoase.

Tratamentul este eficient doar dacă este administrat înainte de a intra în contact cu virusul. Tratamentul reduce cu 77% riscul de a dezvolta o formă gravă, conform studiilor de fază 3, adică studii clinice la scară largă concepute pentru a măsura siguranţa şi eficacitatea acestuia.

AstraZeneca afirmă chiar că nu au existat cazuri severe de COVID-19 sau decese.

La aceste studii realizate în Spania, Franţa, Belgia, Regatul Unit şi Statele Unite au participat 5.197 de persoane, dintre care 75% aveau comorbidităţi. Tratamentul a fost administrat intramuscular.

„Cu aceste rezultate extraordinare, AZD7442 ar putea fi un instrument important în arsenalul nostru pentru a ajuta oamenii care ar putea avea nevoie de mai mult decât un vaccin pentru a-şi recâştiga viaţa normală”, a declarat Myron Levin, profesor la Universitatea din Colorado, Statele Unite, care conduce studiul.

Laboratorul a precizat că va depune actele necesare pentru a obţine o utilizare de urgenţă sau o validare condiţionată a tratamentului, a cărui dezvoltare este finanţată de guvernul SUA.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea