Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Transport ilegal, depistat pe DN74, la Feneș. Lemne confiscate și amendă de 11.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În urma unui control în trafic, pe DN74, poliţiştii de ordine publică au constatat că şoferul unui camion a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, folosind acelaşi aviz de însoţire, iar camionul avea RCA-ul expirat. A fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 22 august 2018, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Alba, în timp ce acţiona pe DN74, pe raza localităţii Feneş, au oprit, pentru control, un camion ce era condus de un bărbat de 40 de ani din Feneş, ce transporta cantitatea de 3,6 metri cubi material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, în baza aceluiaşi aviz de însoţire al mărfii.

În conformitate cu art. 19 din Legea 171 din 2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancționat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoutilitarei era expirată, motiv pentru care conducătorul acesteia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar complementar a fost dispusă reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea