Transport ilegal, depistat pe DN74, la Feneș. Lemne confiscate și amendă de 11.000 de lei

În urma unui control în trafic, pe DN74, poliţiştii de ordine publică au constatat că şoferul unui camion a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, folosind acelaşi aviz de însoţire, iar camionul avea RCA-ul expirat. A fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 11.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 22 august 2018, poliţiştii specializaţi în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului Ordine Publică al IPJ Alba, în timp ce acţiona pe DN74, pe raza localităţii Feneş, au oprit, pentru control, un camion ce era condus de un bărbat de 40 de ani din Feneş, ce transporta cantitatea de 3,6 metri cubi material lemnos.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei a efectuat mai multe transporturi de material lemnos, în baza aceluiaşi aviz de însoţire al mărfii.

În conformitate cu art. 19 din Legea 171 din 2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, şoferul autoutilitarei a fost sancționat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că asigurarea obligatorie de răspundere civilă a autoutilitarei era expirată, motiv pentru care conducătorul acesteia a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar complementar a fost dispusă reţinerea certificatului şi a plăcuţelor de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Gornea Teodosie 24 august 2018 at 8:44

COMPARATIE DE RASUL CURCILOR:
1. …un camion , ce transporta cantitatea de 3,6 metri cubi material lemnos- ILEGAL!!!
2. ZecI de camioane ce transporta zilnic sute de mc de lemn la abatoarele de lemne din Sebes-PERFECT LEGAL…????

AMK 24 august 2018 at 11:11

in imaginea afisata eu zic ca sunt mai mult de 3,5 metri cubi 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...