Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transport ilegal de material lemnos interceptat de polițiști, în Alba Iulia – Amendă în valoare de 10.000 de lei pentru șofer; autoutilitara, remorca și încărcătura – confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice au confiscat 33,29 metri cubi de material lemnos, în urma unui control a unei autoutilitare cu remorcă, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia. Lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Alba Iulia în vederea valorificării.

În data de 11.07.2018, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice în timp ce acţionau pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, pe strada Regimentul V Vânători, din Alba Iulia, au oprit pentru control o autoutilitară cu remorcă ce transporta material lemnos.

În urma verificărilor, poliţiştii au constat că materialul lemnos era transportat fără aviz de însoţire.

Faţă de conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani, s-a luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 171/2010, republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 33,29 mc. lemn rotund specia fag, în valoare de 14.347,99 lei a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Alba Iulia.

Totodată, s-a luat măsura confiscării autoutilitarei cu semiremorcă şi predării acesteia, în custodie, unui administrator al unei societăţi comerciale din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea