Transport ilegal de lemn din Mureș confiscat de polițiștii din Blaj

Paul Voicu - Primar 2020

Marți, patrula intercomunală din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Blaj a oprit pentru control, pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 ani, din comuna Ibăneşti,  judeţul Mureş.

Potrivit IPJ Alba, “la controlul efectuat de poliţişti au fost găsite 188 bucăţi cherestea, esenţă brad,   pentru care conducătorul auto nu avea acte de provenienţă şi transport.

ELIT

Faţă de conducătorul auto, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform  Legii nr. 171/2010,  fiind dispusă şi măsura ridicării în vederea confiscării a cantităţii de material lemnos, care a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Blaj.”

 

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Boii de la bicicleta ... 11 februarie 2016 at 18:19

Multe javre fura din padurile noastre seculare … de mult prea mult timp fara ca cei platiti sa se asigure ca asemenea lucruri nu se intimpla intorc privirea in alta parte. Hai ca merge si asa – neam de dobitoci cretini care ati autorizat asa ceva … ! las ca vie Dragnea la anul si poate mai inteleg ceva si ei din corelatia verde & calitatea aerului … fuck t’m 🙂

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...