Rămâi conectat

Curier Județean

Transport ilegal de lemn depistat de către polițiștii din Câmpeni. Un bărbat din Albac s-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Albac s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii din Câmpeni l-au depistat în trafic, în timp ce transporta 20 de metri cubi de material lemnos, fără documente legale. Întreaga masă lemnoasă a fost indisponibilizată de către polițiști.

Polițiștii din Câmpeni au indisponibilizat 20 de metri cubi de material lemnos care era transportat, fără documente legale, de un bărbat din comuna Vadu Moților. A fost întocmit dosar penal.

La data de 5 decembrie 2020, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau pe DN 1 R, pe raza comunei Albac, au oprit, pentru control, un camion condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru cei 20 de metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă (grinzi și cherestea), cu care era încărcat camionul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport, cu orice mijloace, al materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice, fapta prevăzută și pedepsită de art. 68, alin 21 din Codul Silvic, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată și predată în custodia unui ocol silvic.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 aprilie: „Moto Iepurașul” 2024 – Campanie caritabilă organizată de Lupii Sigidavei pentru familiile nevoiașe din Cugir, Vinerea și Săliștea Campania „Moto Iepurașul” a ajuns anul acesta la cea de-a opta ediţie și așa cum ne-au obișnuit, motocicliştii cugireni vor aduce bucurie de Paști în casele mai multor persoane defavorizate din Cugir, Vinerea și Săliștea. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea