Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Transport ilegal de lemn de pe Valea Sebeșului, capturat de polițiști. Marfă confiscată și amendă de 10.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 30 de metri cubi de material lemnos au confiscaţi de poliţiştii din Sebeş, în urma unui control în trafic. Societatea care efectua transportul a fost amendat[ cu 10.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, împreună cu poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce desfășurau activităţi pentru prevenirea delictelor silvice pe raza comunei Săsciori, au oprit pentru control două autoutilitare încărcate cu material lemnos (buştean de esenţă răşinoasă).

Ambele autoutilitare aparţin unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Polovragi, judeţul Gorj şi erau conduse de doi angajaţi ai societăţii care au prezentat avize de însoţire din care rezulta că cele două camioane erau încărcate cu cantitatea totală de 56,544 metri cubi material lemnos.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

În urma măsurătorilor efectuate împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Blaj, – Punct de lucru Sebeş, a rezultat că cele două camioane erau încărcate cu cantitatea totală de 88 metri cubi material lemnos, cu 31,456 metri cubi mai mult decât cantităţile evidenţiate în documentele de însoţire.

În conformitate cu prevederile  art. 19 alin. 1 lit. n din Legea 171/2010, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10.000 lei, faţă de societatea comercială care a efectuat transportul şi a emis documentele de însoţire iar ca şi măsură complementară, s-a dispus ridicarea, în vederea confiscării, a cantității de 31.456 metri cubi material lemnos care a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Blaj – punct de lucru Sebeș.”

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea