Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Transport ilegal de fructe de pădure depistat de polițiștii din Bistra

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vineri, 25 iulie a.c., poliţiştii din Bistra, împreună cu personalul Ocolului Silvic Valea Arieşului au efectuat controale în Bazinetul forestier Valea – Mare, pentru depistarea persoanelor care culeg fructe de pădure fără acordul autorităților.

Cu această ocazie a fost identificat B.S., de 46 ani, din judeţul Hunedoara, în timp ce transporta cu un autoturism, cantitatea de 41 Kg fructe de pădure (afine negre), fără a poseda documente de însoţire şi provenienţă a mărfii sau borderou de achiziţie.

Întreaga cantitate de fructe de pădure s-a ridicat în vederea confiscării, fiind lăsată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieşului.

Faţă de bărbat s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor art.17 alin.1 lit. c, din  Legea nr.171/2010, pentru „recoltarea din fondul forestier naţional a produselor nelemnoase specifice, fără acordul proprietarului care asigură administrarea pădurii”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cum s-a descurcat județul Alba în ceea ce ține de exporturi și importuri. CIFRELE comerțului, față de anii trecuți

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum s-a descurcat județul Alba în ceea ce ține de exporturi și importuri. CIFRELE comerțului, față de anii trecuți În decembrie 2023, județul Alba a înregistrat exporturi de 198.323 mii euro, ceea ce constituie 3,2% din totalul exporturilor naționale și reprezintă o scădere de 36,2% comparativ cu luna anterioară, dar o creștere de 9,8% față […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea