Ziarul Unirea

Transparenţă totală în modul de lucru la Primăria municipiului Blaj

    Nu ştiu cine a fost cu această iniţiativă lăudabilă de a edita o „Agendă locală” a municipiului Blaj, care este de o utilitate şi de o importanţă fără precedent privind abundenţa de informare a tuturor locuitorilor din Mica Romă. În discuţiile mele cu mai mulţi blăjeni, toţi au apreciat modul cum Primăria vine în sprijinul lor pentru a le asigura traiul zilnic. Pentru a fi mai concret am să creionez câteva cuvinte ale venerabilului domn ing. Remus Galoş, fost director al IAS Blaj: „Am rămas profund impresionat după ce am consultat această agendă care prin bogatele informaţii şi prin transparenţa ei este de un real folos pentru toţi cetăţenii municipiului, putând fiecare să ia contact direct (fără a mai apela la nimeni) cu o serie de factori şi unităţi. Pentru rezolvarea problemelor cotidiene ale fiecăruia, demn de apreciat este faptul că fiecare cetăţean se poate adresa direct primarului, viceprimarului municipiului Blaj, prefectului, preşedintelui Consiliului judeţean precum şi consilierilor locali la fiecare fiind trecută adresa şi numărul de telefon. Prin paleta largă de informaţii, programul zilnic al Primăriei cu fiecare serviciu în parte unde găsim atribuţiunile ce îi revin, instituţiile principale, spital, judecătorie, poliţie, Apa CTTA Blaj, E-On Gaz Blaj, Electrica, Poşta, Agenţia locală pentru ocuparea forţelor de muncă, Centrul Cultural „Iacob Mureşianu”, Muzeul de istorie, Biblioteca „Şcoala Ardeleană”, Clubul pensionarilor etc. Mai găsim adresele instituţiilor publice de interes judeţean, a unităţilor de învăţământ din Blaj, a principalelor manifestări culturale din anul 2012, oraşe înfrăţite, telefoane utile, farmacii, taxi, pompe funebre, cabane, hoteluri, transport interjudeţean, calendare etc. Demn de semnalat este faptul că această agendă a intrat în posesia fiecărui cetăţean al Blajului, fiecare găsind-o în cutia poştală. Sunt sigur că sunt în asentimentul tuturor blăjenilor (nu numai a celor cu care am stat de vorbă) să aducem sincere mulţumiri conducerii Primăriei Blaj, personal domnului primar, ec. Gheorghe Valentin Rotar care prin această inedită acţiune vine în sprijinul celor pe care-i păstoreşte cu dragoste şi înţelepciune.

Aurel ROMAN, Blaj

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

benedict 666 25 februarie 2012 at 17:42

mie mia placut agenda l-am cautat in agenda pe claudiu nicusan unde este ?

r.ghe 25 februarie 2012 at 21:55

Fraere(sic!).Era la mata!

vigilante 25 februarie 2012 at 20:00

Rica is back dupa o lunga si „nemeritata” perioada de stat pe tusa. Evident articolul nu poate fi decat unul elogios. Astept si alte articole pline de ode inaltatoare adresate actualilor si viitorilor politicieni.

Rica Venturiano 26 februarie 2012 at 7:55

Iara a aparut Rica Roman limba de lemn.Se da ceva de mancare? numai acolo unde este ceva de primit isi aduce elogiul fostul puscarias trnsformat de ziarul Unirea in gazetar.Fost comunist,puscarias,semianalfabet si limba ingalata care ar face orice pentru niste firmituri ramase de la o masa.Termina cu prostiile Rica.Vezi-ti de batranetea ta,de nepoata si de amante(asta in cazul ca te mai baga vreuna in seama).

Custi Ba 26 februarie 2012 at 9:13

RAGAILA, iar ai aparut? Dar nu mi-ai raspuns data trecuta, cu capu sti sa dai? Custi, ba!!!

r.ghe 28 februarie 2012 at 16:38

Fraere(sic!)agramat.Rotariotule(ingaaa!!!!!).Custi(cusca-sg.)este expresia inculturii tale crase.Ba (ingaaaaa!!!)retardooo’,ba.Iti raspund specimen rotariot astfel:”Da.Stiu sa dau cu capu da’numa’ cu capu’la dreapta si cu capu’la stanga,cand vad ratati ca tine.Fraere(sic!),te-ntreb si eu ceva-cum te suporti?Pe bune,chiar cum?Agramatule rotariot,mizerie portocalie,meriti un =MARS JIGODIE=da’si-un HAI SICTIR!

Custi Ba 26 februarie 2012 at 9:15

Intrebarea era pt. r.ghe!

Adrian Simion 27 februarie 2012 at 8:28

Citesc din nou, iata, un material din categoria „Partidul, Ceausescu, Romania…”. Finalul materialului e de-a dreptul apoteotic!

Aurelian 27 februarie 2012 at 9:06

Ce faci Simioane, te-a scos Eutanasiu afara sa mai comentezi si tu pe forum, ca pana acum comenta numai Piticul Atomic, si Adrian Suciu, sub o multime de Id-uri. Te-a speriat Simedru, ca pune tunurile pe tine, si te face „obiectiv”, a Departamentului de Contrainformatii PeNaLe?

Adrian Simion 27 februarie 2012 at 12:40

Stimabile, idiotenia ta ma lasa fara cuvinte. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Aurelian 27 februarie 2012 at 12:59

Eu te-am intrebat civilizat Simioane, iar tu ma insulti, asa te-a invatat Piticul Atomic, sa procedezi, ca din toate solutiile posibile ai ales pe cea mai proasta, insulta!

Rica Venturiano 27 februarie 2012 at 14:04

AURELIAN=AUREL ROMAN,adica Rica Roman ???

Cneazul 27 februarie 2012 at 10:24

Mai nea Rica chiar vrei sa te faci de ris. Si curcile rad de tine de mai scrii articole din astea. Finalul este penibil si-i face mai mult rau Primarului decit bine. E deja prea mult. Parca nici Ceausescu nu era lingusit atita.
Pacat.

camelia popa 27 februarie 2012 at 10:57

Wow ce pliant am primit in posta . Cu poza dictatorului Gigel si a gloatei de mafioti din oras. Cati bani a costat ? din ce bani a fost facuta ? Ce rol are ? in ea sunt trecute doar firmele donatoare de bani catre partid. Inca o lovitura marca GIGEL. Bravo PDL …. SPOR LA FURAT .

Comentariile sunt oprite