Rămâi conectat

Curier Județean

Transferuri fără bani la FC Unirea Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Chiar dacă a încasat o primă tranşă (40.000 euro) din banii cuveniţi pentru transferul lui Fabian Himcinschi la Empoli FC, FC Unirea nu a depăşit încă problemele financiare. Jucătorii şi-au primit înaintea Crăciunului rata contractuală pe luna octombrie şi trei prime, însă sunt restante înţelegerile pe luna noiembrie (scadente în 15 decembrie) şi încă patru prime. În consecinţă, campania de transferuri vizează numai fotbalişti liberi de contract, sau cu „actele în mână”. Din păcate, două dintre ţintele uniriste, Melcea şi I. Şerban (Mureşul Deva) sunt blocate din pricina faptului că clubul devean solicită câte 3000 euro în contul dezlegărilor, iar J. Vajda poate pleca momentan de la Arieşul Turda doar sub formă de împrumut, lucru care nu este agreat de oficialii „alb-negrilor”. De asemenea, Boboc (Gloria Buzău) agrează o revenire în „Cetate”, iar achiziţionarea lui Biţiş (Gaz Metan Severin) a intrat în impas, fotbalistul în cauză având un caracter capricios. „Important este să ne vedem de ograda proprie, să se rezolve salariile către actualii echipieri, să fie linişte şi să ne putem pregăti corespunzător în această iarnă”, a spus antrenorul Stelian Gherman.
Ţinând cont de banii ce vor veni de la Empoli (încă două rate) şi de la sponsorul principal Roşia Montană Gold Corporation, divizionara secundă se poate descurca, cât de cât, la limita supravieţuirii, până la finele stagiunii, însă viitorul este total în ceaţă. Până la reluarea antrenamentelor, în 16 ianuarie 2012 (cantonamentul centralizat va fi efectuat la domiciliu), şefii albaiulieni speră să clarifice şi situaţiile a doi jucători din ograda proprie. În cazul în care nu va opta pentru o propunere din Liga 1 (FCM Tg Mureş, Gaz Metan Mediaş sau Dinamo) golgheterul apărător Bogdan Bucurică are şanse să continue la Alba Iulia. De asemenea, portarului Vlad Ignat (ce s-a pregătit în toamnă în Spania la Real Valladolid) i s-a pus în vedere să se prezinte la FC Unirea la începutul lunii ianuarie, cazul său fiind unul extrem de încurcat. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea