Traian Berbeceanu trece la acțiune și propune noi măsuri suplimentare în București: ,,La finalul săptămânii se discută, iar luni se va da o decizie”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a destăinuit, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, că în acest weekend va fi reanalizată situația la nivelul orașului București, în urma cazurilor numeroase de COVID-19. Totodată, el a precizat și faptul că a solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri.

„Urmează să analizăm situația și am solicitat oportunitatea implementării de noi măsuri. O decizie în acest sens se va lua după sedința din week-end, unde vor participa toate instituțiile implicate, poliția, ISU, Jandarmeria, iar acolo vom analiza temeinic, după care va fi emisa o hotarare. La finalul săptămânii se discută, iar luni se va da o decizie.

USR - Alegeri parlamentare 2020

După cum știți, luni la ora 24 expiră măsurile dispuse din hotărârea anterioară, iar până luni vrem să avem o situație cât mai corectă și complexă a situației. Deși cifrele sunt îngrijorătoare, apreciem foarte mult faptul că bucureștenii respectă măsurile”, a declarat prefectul Capitalei la un post TV.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Legat de centrele comerciale și piețele din Capitală, prefectul explicat: „Vom cere părerea specialiștilor, legat de mall-uri și alte locuri aglomerate precum piețele, iar activitatea lor este în atenția noastră, la fel ca toate locurile aglomerate din Capitală. Vrem să găsim cele mai bune variante pentru siguranța sanitară a bucureștenilor.”

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419