Rămâi conectat

Ştirea zilei

Traian Berbeceanu, prezent în prima zi de VACCINARE anti-COVID, în România. „Începe sfârșitul pandemiei!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traian Berbeceanu, Prefectul Capitalei, a asistat de asemenea la momentul în care prima persoană din România a fost vaccinată astăzi.

„Începe sfârșitul pandemiei!

A fost modul superb în care s-a exprimat Mihaela Anghel, asistent medical în cadrul echipei care a preluat primul pacient confirmat pozitiv cu Covid 19.

Mihaela este primul român vaccinat în debutul unei campanii naționale fără precedent!

Am fost tare emoționat să fiu prezent la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. dr. MATEI BALȘ, la debutul campaniei de vaccinare împotriva virusului care a răpit atât de multe vieți, care ne-a dat peste cap întreaga viață.

CITEȘTE ȘI: Vaccinarea anti-COVID va începe în județul Alba cel mai probabil de săptămâna viitoare! Declarațiile lui Alexandru Sinea, directorul DSP Alba

Astăzi s-a declanșat prima etapă a campaniei de vaccinare care, așa cum era firesc, a început cu personalul medical din linia întâi, cu cei fără de care sănătatea și viața ne-ar fi în pericol.

În etapele următoare, vor fi vaccinate în mod gratuit toate persoanele care doresc să se imunizeze împotriva acestui virus nenorocit, vaccinarea fiind sigură, voluntară și absolut necesară pentru stoparea pandemiei.

Aștept cu nerăbdare să îmi vină rândul!”, au fost cuvintele scrise de către Traian Berbeceanu, Prefectul Capitalei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea