Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Traian Băsescu, în stare GRAVĂ: Fostul preşedinte, internat de urgență într-un spital din Paris

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traian Băsescu, în stare GRAVĂ: Fostul preşedinte, internat de urgență într-un spital din Paris

Fostul președinte al României, Traian Băsescu ar fi fost internat de urgență în dimineața zilei de vineri, într-un spital din Paris. Potrivit primelor informații, fostul președinte ar fi suferit un AVC. Ulterior, potrivit surselor Antena 3, Traian Băsescu ar fi suferit complicații la inimă.

Săptămâna trecută, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea