Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tragedie în satul Mușca: Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un stâlp de curent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Vidra, și-a pierdut viața, vineri dimineața, după ce a căzut de la înălțime, de pe un stâlp de curent. Bărbatul era consilier local al comunei și președintele filialei ALDE Vidra.

Potrivit ITM Alba, incidentul s-a produs în centrul satului Mușca din comuna Lupșa. Din primele informații de la locul tragicului eveniment, el era electrician, nu era în timpul serviciului și s-a urcat din proprie inițiativă pe stâlp, pentru a repara o defecțiune.

Se pare că bărbatul a fost găsit fără viață de un localnic, căzut pe trotuar, cu o rană gravă la cap iar de stâlp era rezemată o scară.

Atât IPJ Alba, cât și ITM Alba efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a survenit decesul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea