Rămâi conectat

Curier Județean

Tractorist din Săliștea prins în trafic, fără permis de conducere corespunzător

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 23.10.2015, în jurul orei 14.00, poliţiştii din Săliştea l-au depistat pe G.C., de 20 de ani, din comună, în timp ce conducea, pe DJ 705 E, un tractor, la care erau ataşate două remorci, fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele două remorci ataşate tractorului nu sunt înmatriculate în circulaţie, iar tractorul aparţine tatălui tânărului, care i l-a încredinţat, pentru a-l conduce pe drumurile publice, cu toate că ştia că tânărul nu deţine permis de conducere, corespunzător categoriei.

Faţă de G.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea cu permisul necorespunzător şi punerea în circulaţie a unei remorci neînmatriculate, iar faţă de tatăl său, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane despre care știe că nu deţine permis de conducere. (Z.U.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei Victimele infracțiunilor sexuale pot beneficia de un sprijin financiar de până la cinci salarii minime brute, adică suma de 18.500 lei. Pentru a primi acești bani, este necesar ca persoana respectivă să depună o cerere la Tribunalul de unde are domiciliu. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea