Rămâi conectat

Politică Administrație

Topul încrederii: Iohannis, Isărescu, Cioloș și Gerorge Maior conduc în preferințele românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Barometrul „Adevărul despe România”, realizat de INSCOP ]n luna decembrie a.c., a fost dat joi publicității.

ÎNCREDEREA ÎN PERSONALITĂȚI:

  • Klaus Iohannis se menține în continuare pe prima poziție în topul încrederii în personalitățile publice, 59,8% dintre respondenți afirmând că au încredere multă și foarte multă în președintele României (față de 58,6% în luna septembrie).
  • Șeful statului este urmat în clasament de Mugur Isărescu cu 40,4%, încredere multă și foarte multă (față de 41,6% în septembrie).
  • Măsurat pentru prima dată în sondajele INSCOP Research, premierul Dacian Cioloș se situează pe poziția a treia cu 32,6% încredere multă și foarte multă.
  • Pe locul al patrulea se află George Maior, cu 29,8% încredere multă și foarte multă (față de 29,7% în septembrie).

topul-increderii-sondaj

  • Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu se află pe poziția a cincea, cu 21,8% încredere multă și foarte multă (față de 20,3% în septembrie).
  • Pe poziția a șasea se situează Călin Popescu Tăriceanu, cu 21,4% încredere multă și foarte multă (față de 18,4% în septembrie).
  • Victor Ponta se află pe poziția a șaptea cu 20,2% încredere multă și foarte multă, în scădere de la 22,8% în septembrie, ca urmare a demisiei din fruntea guvernului și a relativului con de umbră în care a intrat de la acel moment.
  • Victor Ponta este urmat de Alina Gorghiu cu 18,6% (față de 16,8% în septembrie), Vasile Dâncu cu 17,3%, Traian Băsescu cu 16,3% (față de 15,5% în septembrie), Cătălin Predoiu cu 16% (față de 15,8% în septembrie), Liviu Dragnea cu 14,1% (față de 16% în septembrie), Mircea Geoană cu 13,3% (față de 15,6% în septembrie), Vasile Blaga cu 12,2% (față de 13,2% în septembrie) și Monica Macovei cu 12,2% (față de 12,8% în septembrie).
  • Topul încrederii este încheiat de Sorin Oprescu cu 9,8% (față de 13,9% în septembrie), Gabriel Oprea cu 8,9% (față de 21,7% în septembrie), Kelemen Hunor cu 5,5% (față de 4,1% în septembrie) și Laszlo Tokes cu 4,3% (față de 3,2% în septembrie).

sursa: www.inscop.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lucrări la Teiuș: Continuă reabilitarea energetică la scoala primară și se montează scurgeri pluviale pe două străzi La Teiuș continuă lucrările de modernizare în mai multe zone din oraș. Reprezentanții primăriei au dat detalii despre reabilitarea energetică a școlii primare și montarea scurgerilor pluviale pe două străzi. Citește și: FOTO | Continuă lucrările de modernizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea