Rămâi conectat

Politică Administrație

Topul încrederii: Iohannis, Isărescu, Cioloș și Gerorge Maior conduc în preferințele românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Barometrul „Adevărul despe România”, realizat de INSCOP ]n luna decembrie a.c., a fost dat joi publicității.

ÎNCREDEREA ÎN PERSONALITĂȚI:

  • Klaus Iohannis se menține în continuare pe prima poziție în topul încrederii în personalitățile publice, 59,8% dintre respondenți afirmând că au încredere multă și foarte multă în președintele României (față de 58,6% în luna septembrie).
  • Șeful statului este urmat în clasament de Mugur Isărescu cu 40,4%, încredere multă și foarte multă (față de 41,6% în septembrie).
  • Măsurat pentru prima dată în sondajele INSCOP Research, premierul Dacian Cioloș se situează pe poziția a treia cu 32,6% încredere multă și foarte multă.
  • Pe locul al patrulea se află George Maior, cu 29,8% încredere multă și foarte multă (față de 29,7% în septembrie).

topul-increderii-sondaj

  • Directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu se află pe poziția a cincea, cu 21,8% încredere multă și foarte multă (față de 20,3% în septembrie).
  • Pe poziția a șasea se situează Călin Popescu Tăriceanu, cu 21,4% încredere multă și foarte multă (față de 18,4% în septembrie).
  • Victor Ponta se află pe poziția a șaptea cu 20,2% încredere multă și foarte multă, în scădere de la 22,8% în septembrie, ca urmare a demisiei din fruntea guvernului și a relativului con de umbră în care a intrat de la acel moment.
  • Victor Ponta este urmat de Alina Gorghiu cu 18,6% (față de 16,8% în septembrie), Vasile Dâncu cu 17,3%, Traian Băsescu cu 16,3% (față de 15,5% în septembrie), Cătălin Predoiu cu 16% (față de 15,8% în septembrie), Liviu Dragnea cu 14,1% (față de 16% în septembrie), Mircea Geoană cu 13,3% (față de 15,6% în septembrie), Vasile Blaga cu 12,2% (față de 13,2% în septembrie) și Monica Macovei cu 12,2% (față de 12,8% în septembrie).
  • Topul încrederii este încheiat de Sorin Oprescu cu 9,8% (față de 13,9% în septembrie), Gabriel Oprea cu 8,9% (față de 21,7% în septembrie), Kelemen Hunor cu 5,5% (față de 4,1% în septembrie) și Laszlo Tokes cu 4,3% (față de 3,2% în septembrie).

sursa: www.inscop.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea