Rămâi conectat

Curier Județean

TOPUL FIRMELOR din județul Alba: Cele mai bune afaceri vor fi premiate în 15 noiembrie, la Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

2018 – Un an cu dublă însemnătate pentru noi!  Sărbătorim Centenarul – 100 de ani de la Unirea Transilvaniei cu Țara Mamă România, de la 1 Decembrie 1918, aici la Alba Iulia iar, pentru Camera de Comerț si Industrie Alba, 25 de ani de excelență în afaceri – 25 de ediții de Topul Firmelor din Județul Alba.

Topul Județean al Firmelor reprezintă evenimentul anual, organizat de Camerele de Comerț Județene, singurele abilitate prin lege să organizeze o asemenea gală.

Ajuns la ediția a XXV-a, Topul Firmelor 2017 reprezintă nu doar o obligație ce revine Sistemului Cameral, conform legii, dar constituie și un prilej de sărbătoare pentru agenții economici, premiați pentru rezultatele de excepție pe anul 2017.

Camera de Comerț Alba va premia cele mai performante companii din 7 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții. Clasamentul este realizat pe baza unei metodologii complexe și unitare la nivel național, prevăzută de lege şi implementată de fiecare Cameră la nivel de județ. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

“Topul Firmelor este o lucrare ce se bazează pe foarte mulți indicatori economici și reprezintă o carte de vizită, din punct de vedere economic, a județului Alba. Clasamentul județean din acest an cuprinde 1751 de agenți economici,  respectiv: 47 Cercetare, Dezvoltare și High Tech; 348 Industrie, 137 Agricultură, Silvicultură, Pescuit, 147 Construcții, 470 Servicii și 506 Comerț și 96 Turism. De asemenea, reamintim ca in Topul Național, din județul nostru, 168 de companii au ocupat locul 1-10 cu o cifra de afaceri de 3.203.772.632 EURO, dintre care 74 sunt pe locurile 1-3.

Scopul nostru este de a deveni un partener important în susținerea dezvoltării economice a antreprenorilor din județul Alba. Având în vedere țelul pe care ni l-am propus, punem la dispoziția firmelor expertiza specialiștilor noștri în domenii precum atragerea de fonduri europene, formare profesională, arbitraj comercial, consultanță.

Evenimentul “Topul Firmelor” oferă oportunitatea de a beneficia de experiența acumulată de ceilalti oameni de afaceri de succes, prin interacțiunea și stabilirea parteneriatelor cu aceștia. Sunt onorat să pot felicita, personal, antreprenori care dau dovadă de perseverență și ambiție atât la nivel județean, cât si la nivel național”, a declarat Domnul Corneliu Orzea, Prețedintele CCI Alba.

În cadrul evenimentului de pe data de 15 Noiembrie 2018, de la Alba Mall – Sala BallRoom, va fi lansat catalogul „Topul Județean al Firmelor, ediţia 2017”, care cuprinde cea mai valoroasă bază de date pentru mediul de afaceri județean, reprezentând coordonatele celor peste 1700 de companii, clasate pe primele 10 locuri la nivel județean.

Pentru cei interesați de locul pe care îl ocupă compania pe care o administrează, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0258 811 772 sau pe adresa de e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea