Rămâi conectat

Economie

“Topul Firmelor 2011″: CCIA Alba va premia cele mai performante firme din judeţ

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 9 noiembrie 2012, Camera de Comerţ, Industrie  şi Agricultură Alba organizează cea de-a XIX – a ediţie a Topului Judeţean al firmelor. Vor fi premiaţi  cei mai importanţi operatori economici din judet, care au dat dovadă de eficienţă, performanţă şi viziune inovativă, în activitatea desfăşurată pe parcursul anului 2011.  Evenimentul va avea loc la Restaurantul „Astoria” din Alba Iulia, cu începere de la ora 17.00.

În cadrul festivităţii de acordare a diplomelor, vor fi premiate firmele care au obţinut rezultate remarcabile în anul 2011, dovedind flexibilitate, maturitate şi putere de adaptare la condiţiile economice actuale. Clasamentul „Topul firmelor” din acest an cuprinde un număr total de 1.146 firme, din care 634 firme clasate pe locurile 1-3.

Evenimentul este perceput de către mediul de afaceri din judeţ ca fiind o importantă competiţie a întreprinzătorilor menită să promoveze valorile, prin ierarhizarea obiectivă a firmelor, pe bază de criterii de performanţă

Aşa după cum a precizat Corneliu Orzea, preşedintele Camerei de Comerţ,  Industrie şi Agricultură Alba, caracterul de unicitate şi complexitate al evenimentului este dat de specificul multicriterial al metodologiei de top. Astfel, spre deosebire de alte clasamente, care, pentru realizare, se limitează la utilizarea unui singur criteriu, prezentul clasament se evidenţiază prin îmbinarea a două categorii de criterii, respectiv a criteriilor de natură cantitativă precum cifra de afaceri netă şi profitul din exploatare, şi a criteriilor care ţin mai mult de latura calitativă a activităţii unei firme, precum eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

Stabilirea clasamentului pe domenii, grupe de activitate şi grupe de mărime se realizează pe baza unei metodologii unice aprobate la nivelul întregului Sistem Cameral.

„Adresez felicitări tuturor laureaţilor şi le doresc să aibă parte de acelaşi succes şi pe viitor în activitatea pe care o desfăşoară”, este urarea pe care le-o transmite tuturor laureaţilor, Corneliu Orzea, preşedintele CCIA Alba, cu ocazia acestui important eveniment din viaţa economică a judeţului.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare