// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Toate conjudețenele intră în Cupa României, faza a doua! Sportul Petrești – Metalurgistul Cugir, Unirea se deplasează la Avrig, Industria calificată fără joc!

În faza a doua a Cupei României vor intra toate reprezentantele județului Alba, partidele fiind programate săptămâna viitoare, în 15 august (de Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului), dar, la cererea cluburilor implicate, jocurile se pot disputa și în 14 sau 15 august, de la ora 17.30.

Astfel, pe lângă Sportul Petrești, ce a eliminat în primul tur pe CS Hunedoara (victorie cu 3-1), Alba va fi reprezentată și de divizionarele terțe Performanța Ighiu, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Unirea Alba Iulia.

Cea mai norocoasă dintre acestea este echipa găldeană, care conform programării ar avea joc acasă cu Performanța Ighiu (ce există numai pe hârtie) și va accede la “masa verde” în etapa superioară (la fel ca anul trecut Unirea Alba Iulia cu Șurianu Sebeș).

În schimb, Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu FC Avrig, fosta colegă de serie din sezonul trecut (2-0 și 0-4), iar Sportul Petrești va întâlni, tot pe teren propriu, pe Metalurgistul Cugir, ce va bifa primul joc oficial.

Există șanse ca întâlnirea să se joace marți, mai ales că echipa lui Doru Oancea are parte în 19 august, la Vințu de Jos, de Supercupa AJF Alba, cu CS Ocna Mureș.

În consecință și programul jocurilor de verificare va suporta modificări, “alb-negrii” anulând amicalul de vineri, 10 august, cu FC Avrig (adversarul din cupă) și revenind la disputa cu Sportul Petrești, așa cum fusese stabilit inițial.

Dan HENEGAR