Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tinerii antreprenori ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, apreciaţi în Bulgaria

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 17 – 20 aprilie 2013, judeţul Alba a fost reprezentat de către două dintre firmele de exerciţiu existente la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia, la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu de la Plovdiv, Bulgaria.

 Reprezentanţii FE Echipro SRL (prof. coordonator Beca Felicia) şi FE Xieco Leasing SRL (prof. coordonator Ciocan Carmen) au realizat tranzacţii şi au participat la întâlniri de afaceri cu omologii lor de la firme de exerciţiu din Slovenia, Croaţia, Muntenegru, Bulgaria şi Republica Moldova.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 Timp de două zile, elevii au avut ocazia  să-şi antreneze şi să-şi pună în valoare abilităţile lingvistice şi de comunicare cu clienţii, competenţele antreprenoriale şi capacitatea de a se mobiliza ca şi echipă. Fiecare firmă de exerciţiu şi-a amenajat standul de prezentare, încercând să ofere ceva aparte şi unic. FE Echipro SRL, având ca obiect de activitate comercializarea produselor meşteşugăreşti, a amenajat un stand tipic gospodăriilor ţărăneşti din Ardeal.

 „Mulţumim pe această cale Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba şi doamnei directoare prof. Daniela Floroian, care ne-a acordat toată încrederea şi sprijinul necesar participării la acest eveniment. Datorită amabilităţii sale, am primit de la centru atât ajutor logistic, cât şi produse meşteşugăreşti cu specific românesc din ceramică, lemn şi ţesături populare, care au fost folosite pentru decorarea standului. Îi mulţumim, de asemenea, doamnei Marinela Popa pentru răbdarea, timpul şi sfaturile acordate şi totodată domnului Marius Moga pentru sprijinul său necondiţionat. Îi mulţumim domnului Titus Biro pentru asigurarea materialelor necesare prezentării imaginii firmei, cât şi domnului Vasile Sârb pentru asigurarea echipamentelor tehnice necesare realizării spotului publicitar al FE Echpro SRL „, a declarat managerul firmei, eleva Rus Mădălina.

FE Xieco Leasing SRL având ca obiect de activitate  vânzarea şi leasingul auto a expus o colecţie de maşini în miniatură, oferind clienţilor materiale promoţionale atractive reuşind astfel să efectueze un număr  mare de tranzacţii. În urma feed back-ului  primit, au fost apreciate seriozitatea, profesionalismul şi ţinuta elevilor în cadrul târgului.

Participarea la acest eveniment a fost posibilă datorită Consiliului Judeţean Alba, care şi-a făcut o tradiţie în a sprijini talentul antreprenorial al tinerilor, în speranţa că aceştia vor avea, la rândul lor, un aport pozitiv în societatea economică a judeţului Alba şi a României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea