Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Alba Iulia și Sîntimbru reținuți de polițiști pentru mai multe furturi – au prădat și un așezământ social

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri din municipiu şi din Sîntimbru, care sunt bănuiţi de comiterea unui număr de 6 furturi sau tentative de furt din societăţi comerciale şi a unui furt dintr-un aşezământ social. Cu ocazia percheziţiei de la reşedinţa unuia din ei, poliţiştii au fost găsite mai multe bunuri provenite din furt precum şi îmbrăcăminte folosită de tineri la comiterea faptelor. Cei 3 au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi Parchetului, pentru dispunerea măsurilor legale.

”La data de 06.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe B.C.F., de 37 de ani, din Alba Iulia, S.N., de 28 de ani, din Alba Iulia şi M.N., de 25 de ani, din comuna Sântimbru, care sunt bănuiţi de comiterea, în perioada 26 iulie – 4 august 2015, a unui număr de 7 furturi sau tentative de furt.

În sarcina celor 3 tineri s-a reţinut faptul că, fie împreună, fie individual, au pătruns, prin efracţie, pe timp de noapte, în 5 magazine alimentare şi localuri publice din municipiul Alba Iulia de unde au sustras ţigări şi diverse sume de bani.

Totodată, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 28/29.07.2015, S.N. a încercat să pătrundă, prin efracție, într-un magazin alimentar situat pe strada Arnsberg din Alba Iulia, iar în perioada 30.07 – 01.08.2015 a pătruns prin efracție într-un aşezământ social din Alba Iulia, de unde a sustras un laptop, o tabletă, două aparate foto, o unitate PC, haine, alimente şi produse cosmetice”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele celor 3, la data de 06.08.2015, poliţiştii de investigaţii criminale, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziție la reşedinţa din Alba Iulia a lui B.F.C., ocazie cu care au fost găsite mai multe dintre bunurile provenite din furturi precum şi genți de voiaj şi îmbrăcăminte ce erau folosite la comiterea faptelor.

Poliţiştii au luat, faţă de cei 3, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 7 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea