Tiesto, primul artist de top anunțat la Festivalul UNTOLD 2016

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Tiesto este primul artist de top pe care organizatorii UNTOLD l-au anunțat pentru ediția 2016 a festivalului ce se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 4-7 august.

Tiesto01”Tiesto, primul headliner anunțat pentru UNTOLD 2016, este unul dintre primele și cele mai puternice nume ale genului, iar în perioada următoare se vor alătura și ceilalți 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenți în vară la Cluj-Napoca, precum și alți artiști din line-up. TIESTO a fost desemnat, de-a lungul carierei sale, „Cel mai bun DJ din toate timpurile” de Mixmag, Nr. 1 DJ de către Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitați să-și aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o dată cu scena care l-a consacrat, pornind inițial de la trance, popularitatea lui continuă să crească de la an la an și pe piața mainstream, pop, EDM, progressive trance”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, de organizatorii UNTOLD.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

A doua ediție UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2016 la Cluj-Napoca. La prima ediție, din 2015, la festival au participat peste 240.000 de persoane, iar pe scene au urcat AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook