Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Tiesto, primul artist de top anunțat la Festivalul UNTOLD 2016

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tiesto este primul artist de top pe care organizatorii UNTOLD l-au anunțat pentru ediția 2016 a festivalului ce se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 4-7 august.

Tiesto01”Tiesto, primul headliner anunțat pentru UNTOLD 2016, este unul dintre primele și cele mai puternice nume ale genului, iar în perioada următoare se vor alătura și ceilalți 4 regi ai EDM-ului ce vor fi prezenți în vară la Cluj-Napoca, precum și alți artiști din line-up. TIESTO a fost desemnat, de-a lungul carierei sale, „Cel mai bun DJ din toate timpurile” de Mixmag, Nr. 1 DJ de către Rolling Stone sau primul The Legend desemnat de către DJ Magazine, în urma voturilor fanilor invitați să-și aleagă DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani. El a evoluat o dată cu scena care l-a consacrat, pornind inițial de la trance, popularitatea lui continuă să crească de la an la an și pe piața mainstream, pop, EDM, progressive trance”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, de organizatorii UNTOLD.

A doua ediție UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2016 la Cluj-Napoca. La prima ediție, din 2015, la festival au participat peste 240.000 de persoane, iar pe scene au urcat AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alți peste 150 de artiști.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea