Tichete electronice de masă pentru pensionarii și familiile fără adăpost din Ocna Mureș. Ce condiții trebuie îndeplinite

Într-o postare publicată în mediul online, Primăria Ocna Mureș a anunțat că unele categorii de persoane vor fi eligibile pentru a beneficia de acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde:

Serviciul Public de Asistență Socială Ocna Mureș, vă informează că persoanele care au venituri la nivelul indemnizației sociale pentru pensionari (704 lei în prezent), în vârsta de 75 de ani împliniți sau peste această vârstă, precum și persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate și familiile cu copii care nu au domiciliu stabil, mai ales cele monoparentale, pot beneficia de acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru servirea de mese calde. (Conform OUG nr. 115/2020 privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum si unele măsuri de distribuire a acestora).

ELIT

Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 de lei/lună și poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unitățile anunțate în prealabil.

Persoanele care se încadrează în categoriile sus amintite sau oricine are cunoștință despre potențiali beneficiari ai acestor tichete sunt rugați să se adreseze Serviciului Public de Asistență Socială Ocna Mureș, la numărul de telefon: 0371120427 între orele 8,00-16,00 – de luni pânâ joi, între orele 7,30-14,00- vineri, pentru a fi luate in evidență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419